keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Jännän äärellä!

Inhoan alustustekstien kirjoittelua! Sen pitäisi olla niin hienoa, jännittävää ja nasevaa. Jotain, mikä herättää lukijoiden mielenkiinnon. No sori, ei onnistu. Mennään siis vähän perinteisemmällä ja tylsemmällä kaavalla!

Tässä näpyttelee sormet sauhuten Johanna, pian ruotsinristeilyiän saavuttava (21) sairaanhoitajaopiskelija Laurean ammattikorkeasta. Opintoni aloitin keväällä 2011, joten puolessa välissä mennään! Monta vuotta olen vaihto-opiskelusta haaveillut ja kerrankin päätin pistää sanoista toimeksi: tammikuussa 2013 matkaan 3,5 kuukaudeksi Intiaan, Puneen. Eksoottisessa Intiassa suoritan työharjoitteluni K.E.M. hospitalissa. Hui. Rinkka selässä kohti uusia haasteita - täältä tullaan Intia! :)

Ah ja koska olen niin kiitollinen ihminen, niin KIIITOS Anumanu ihanasta blogin ulkoasusta, en mää tämmösiä osaa! KIIITOS Tommi, joka myös toisena osapuolena tunnetaan, tuosta loistavasta lausahduksesta bannerissa! Halejahaleja! Ainiin ja koska olen kiltti ihminen, niin bannerin kuva on täältä.

Tiedossa siis panikointia, matkasuunnittelua, vaihtokuulumisista höpöttelyä (en voi jättää rakasta läppäriäni Suomeen...), hehkutusta ja matkanjälkeistä tunnelmointia (sitä en halua vielä edes ajatella).

Namaste!

2 kommenttia:

  1. Ja tässä näpyttelee tyttärestään ylpeä äiti :)Esikoisesta tulee maailmankansalainen. Ensin tänä vuonna kuukausi Thaimaan ja laosin -reissulla ja ensin vuoden alusta Intiaan.

    Jossun lapsuuden toiveammatti oli matkaopas. Ei siis yhtään ihme, että vuosien kuluessa matkustuspaine vaan kasvaa. Ja mikä sen parempi ammatti reissaamisesta kiinnostuneelle kuin sairaanhoitaja. Ainakin töitä piisaa maassa kuin maassa.

    Onnea vain rakkaalle tyttärelle täältä kotijoukoistakin!!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos äitirakas! <3 Tuntuu hyvältä lukea tällaisia kommentteja rakkaimmilta ihmisiltä. Hienoa saada teidän täysi tuki ja kannustus! Pahimmassa tapauksessa pyörittelisitte vain silmiä ja toteaisitte, että taas se vaan haaveilee.. Tuntuu, että tääkin Intiaan lähtö jakaa monella tapaa mielipiteitä, mutta tärkeintä on, että saan teiltä täyden luottamuksen. Kiitos! <3

      Poista