torstai 14. helmikuuta 2013

Yleistä hengailua

No mitä me sitten tehdään, kun tullaan harjoittelusta? Päivät menee oikeastaan vaan pötkötellessä, ihmetellessä, käveltäessä, shoppailtaessa (no ei nyt sentään ihan joka päivä... no okei, aika usein) ja syödessä. Pistettiin tossa muutama päivä sitten stoppi meidän toimettomuudelle ja lähdettiin Gugun kanssa tsekkaamaan Shaniwar wada linnake,  joka sijaitsee tässä lähettyvillä Shivaji Roadilla. Gugu pääs hyödyntämään taas intialaista ulkonäköään ja maksoi sisäänpääsystä 5 rupiaa, kun tää kalkkilaivan kapteeni pulitti muureilla kipittelystä 100 rupiaa. Kivakiva.





Tämmösellä laitteella valmistetaan sokerijuurikkaasta mehua. Vähän turhan makeaa ehkä mun makuun. 
Pitkät juurikkaat laitetaan tommosen pyörän alle puristukseen ja niitä vedellään ees taas, kunnes juurikas on puristettu tyhjäksi. Mukaan voi lisätä vähän sitruunaa tuomaan makua. Yleensä jonkun 10 rupiaa tämmönen lasillinen on maksanut.



Minä ja mun ystävät. Linnake ei nyt kovin ihmeellinen ollut, paistateltiin päivää ja kierreltiin pitkin muureja ja kuvailtiin. Meiän kuvailut sitten keräs vähän yleisöä ja hetken päästä olinkin yhteiskuvassa näiden kaverusten kanssa. No eipä mennyt aikaakaan, kunnes mun ympärillä oli varmaan 20 ihmistä ja kaikki haluamassa yhteiskuvaan feikkiblondin kanssa. No mikäs siinä, saivatpahan 5 rupialle vastinetta. :----D






Nyt voikin aloittaa hyvillä mielin viikonlopun vieton, kun harjoittelun oppimispäiväkirjakin on taas päivitetty. Ehkä tääkin viikonloppu on vain yleistä hengailua. Ensi viikko pitäisi vielä jaksaa ja sitten kutsuukin Etelä-Intia! Saatiin ihmeen helposti junaliput: ensin junalla Hospetiin, josta joko bussilla tai riksalla Hampiin. Siellä yksi yö ja sieltä matka jatkuu junalla Kanyakumariin. Aika siistiä ajatella, että mennään ihan sinne asti, mihin tiet päättyvät! Jos olis vaan reissaamassa täällä, niin tosta olis varmaan aika hyvä mahdollisuus matkata Sri Lankaan, mutta se nyt taitaa jäädä toiseen kertaan. :D Kanyakumarista olis tarkoitus sitten jatkaa Keralaan ja sieltä aina vähän kerrallaan pohjoisemmaksi kohti Punea. Mennään siis Kerala ihan päästä päähän jeij! Sieltä tullessa onkin jo maaliskuu.. miten tää aika oikein kuluu näin nopeasti!

Ihanaa viikonloppua teille! :) 

1 kommentti:

  1. Heippa!

    Olen itse tulossa Intiaan kesäkuussa ja siksi minusta olisi mukava, jos voisit kertoilla hiukan Intiassa elelyn käytännön asioista :) Tuntuuko, että yritetään huijata koko ajan koska on vaaleaihoinen? Oletko uskaltanut syödä ravintoloissa ja jos kyllä niin minkä tasoisissa? Ihan jossain katukuppiloissa? Entä oletko uskaltanut pitää yhtään normaaleja vaatteita vai peitätkö aina polvet ja olkapäät? Entäs huomio, onko sitä tullut liikaa (valokuvat, tuijotus jne.)? Olisi erittäin mielenkiintoista lukea tällaisista käytännön asioista, mitkä ovat olleet kompastuskiviä ja mistä on selvitty helpommalla.

    Kiitos aivan mahtavasta blogista, tulen varmasti lueskelemaan jatkossakin!

    Terveisin pian 19-vuotias Intiaan matkustava nuori nainen :)

    VastaaPoista