keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Lähdetään kauas pois

Ylihuomenna. Ylihuomenna astun Turkish airlinesin koneeseen, joka ottaa suunnakseen Istanbulin. Lähtö on jo 13:20, joten hyvissä ajoin on oltava liikenteessä. Tommi tulee saattamaan mua kentälle ja vie samalla mukanaan takin, käsineet jne. Tämän hetkisissä oloissa nää ehkä oliskin tarpeen, mutta Punessa on lämmintä reippaat +35. Tämmöselle nyyhkyttäjälle olis varmaan helpompaa, jos sanoisin Tommille heipat tässä kotosalla ja lähtisin itekseen lentokentälle. Itkupilli, mut minkäs teet.


Tältä näyttää maisemat meidän makkarin ikkunasta. En oikein osaa kuvitella, että pian oon jossakin, missä lumesta ei ole tietoakaan. Luulisin, että aurinkorasva tulee tarpeeseen. :))


Pakkaaminen jäi vähän viime tippaan.. Sen parissa kului useampikin tunti ja vieläkin puuttuu kaikenlaista kameran piuhoista ja latureista alkaen. Ei muuten mitään erikoisempia, mutta mun rinkka alkaa olla niin täynnä, ettei sinne mahdu enää yhtikäs mitään! Äsken laitoin sen kiinni ja mietin, ettei Intiassa sitten paljoa shoppailla (toki muutamat hygieniatuotteet jätän sinne, kun paluupäivä lähestyy).. kunnes tajusin, etten ole kenkiäkään mukaan vielä pakannut. x___x


Tässä kuvassa on ihan kamalasti tavaraa... Ei hätää, ihan näin paljoa en vaatteita mukaani pakannut, vaan...

.. sain ihme kyllä revittyä jotakin Intiaan sopivaa vaatekaapistani (olen tosin tehnyt muutaman alelöydön). Huvittavaahan tässä on se, että oon pakannut mukaani vähemmän vaatetta, kuin jos lähtisin vaikka viikoksi Lontooseen tai jotain.. :D Kolme mekkoa (okei, ehkä yksikin olisi riittänyt, mutta nää on söpöjä hih - saa nähdä, pitääkö huomenna sittenkin luopua yhdestä), haaremihousut, farkut (nää puen menomatkalle), bikershortsit (oikein kätevät mekkojen kanssa), shortsit (jos vaikka ollaan Goalla tms turistialueella, jossa nää on ihan sallitut), 5 t-paitaa (näistäkin yksi menomatkalle ja yksi lentokoneeseen otettavaan reppuun mukaan kaiken varalle), kaksi toppia (eikä oo mitään herumallia :D), maksihame, ohut neuletakki (jos tulee kylmä, niin ostan sitten jotain paikan päältä), bikinit, alusvaatteet ja muutamat sukat. Tuubihuivin voin laittaa harteille tai tarvittaessa hiusten peitoksi. Menomatkalle sujautan jalkaani erittäin kärsineet Converset ja rinkkaan pakkaan räjähtäneet, mutta erittäin mukavat sandaalit pitkiä kävelymatkoja varten ja sitten tommoset kivemmat sandaalit. Oon mä vähän pinnallinen, tiedetään. 

Nyt on siis 65 litran Haltin rinkka täyteen ahdattu, samoin pullistelee päiväreppu... sinne pitäisi vielä läppärikin ahtaa. Pitää huomenna katsoa kaikki vielä läpi ja muistaa ladata kameran akku. Niin ja pitäis etsiä Ipod ja ladata sekin. Missähän ihmeessä se on?

Eikai tässä muuta. Jännittelen ja teen lähtöselvityksen netin välityksellä, sitten vaan kentälle. Seuraavan kerran siis toivon mukaan päivitystä Intiasta. Moimoi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti